Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EN 13034

               


EN 13034: 2005 +A1: 2009

Folyékony vegyszerek elleni védőruházat 
Követelmények a folyékony vegyszerek ellen korlátozott védelmet nyújtó vegyi védőruházatra vonatkozóan (6-os és PB-típusú (6)) berendezés. Ez az európai szabvány minimális követelményeket határoz meg a korlátozottan használható vagy korlátozott védelmet nyújtó újrafelhasználható vegyi védőruházatra vonatkozóan. A korlátozott használatú vegyi védőruházatot olyan helyen való használatra tervezték, ahol könnyű permeteknek, folyékony aeroszoloknak vagy alacsony nyomású, enyhe fröccsenésnek van kitéve, amely ellen nincs szükség teljes folyadékáteresztés elleni védelemre (molekuláris szinten).


Ez az európai szabvány egyaránt vonatkozik a vegyi védőruhákra (6. típus), valamint a csak a test egy részét fedő cikkekre (PB [6] típus). A védőruhák (6. típus) legalább a törzset és a végtagokat takarják és védik, például egy- vagy kétrészes ruhák, kapucnival vagy anélkül, csizmával vagy csizmával. Ez az európai szabvány meghatározza a 6-os típusú ruhák különböző részei közötti kötésekre vonatkozó minimumkövetelményeket azáltal, hogy csökkentett párásodási tesztet hajt végre a teljes ruhán az EN 468 szabvány egyik változatával, az 5.2. pontban leírtak szerint. 

A testet részben fedő és hasonló korlátozott teljesítményt nyújtó védőruházat (PB [6] típus), bizonyos testrészeket takarnak és védenek.

------------
Ez az információ kizárólag tájékoztató jellegű, és nem a Singer Frères felelőssége.