Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EN 14605

                        

EN 14605: 2005 +A1: 2009

Folyékony vegyszerek elleni védőruházat - 

Teljesítménykövetelmények azokra a ruhákra, amelyek összekötő elemei folyadék- (3. típus) vagy permetmentesek (4. típus) , beleértve a csak bizonyos testrészeket védő ruhadarabokat (PB (3) és PB (4 ) típusok)

Ez az európai szabvány a következő típusú, korlátozott használatú vagy újrafelhasználható vegyi védőruházatra vonatkozóan határozza meg a minimális követelményeket:

- az egész testet fedő védőruházat folyadékzáró csatlakozásokkal a ruha különböző részei között ( 3. típus : folyadékzáró ruha), és adott esetben folyadékzáró csatlakozásokkal a ruha és az alkotóelemek között, például kapucni, kesztyű, csizma, védőszemüveg vagy légzésvédő eszközök, amelyeket más európai szabványok is meghatározhatnak, például egyrészes vagy kétrészes öltönyök, kapucnival vagy védőszemüveggel vagy anélkül, integrált csizmával vagy felső csizmával vagy anélkül, kesztyűvel vagy anélkül;

- az egész testet védő ruhadarabok párazáró csatlakozásokkal a ruha különböző részei között ( 4. típus: páramentes ruházat) és szükség esetén páramentes csatlakozások a ruha és az alkotóelemek között, mint például csuklyák, kesztyűk, csizmák, szemlencsék vagy légzésvédő eszközök, amelyeket valószínűleg más európai szabványok határoznak meg, például egy darabból, vagy kétrészes öltöny, kapucnival vagy napellenzővel vagy anélkül, beépített csizmával vagy felső csizmával vagy anélkül, kesztyűvel vagy anélkül;

- bizonyos testrészeket vegyszerek, folyadékok behatolása ellen védő ruházat, például laboratóriumi kabátok, kabátok, nadrágok, kötények, ujjak, kapucni (levegőellátás nélkül) stb. 

Mivel ezek a ruhadarabok a test egy részét védelem nélkül hagyják, ez a szabvány csak a ruha anyagára és a varratokra vonatkozó teljesítménykövetelményeket határoz meg.

-------------
Ez az információ csak tájékoztató jellegű, és nem a Singer Frères felelőssége.